Nyheder

Risiko for hedebølge i det sydlige og sydvestlige Jylland

Artikel foto: Sol

Så skal jeg da lige love for at der skete noget med det Danske sommervejr igen, og det var ikke lige noget vi havde regnet med, for bare en uge siden, hvor fremtidens vejr så noget gråt og trist ud. Men nu kan vi glæde os over at sommeren rent faktisk vender tilbage i lille Danmark, og det kommer retur med et brag, for DMI meddeler nu at der kan komme regionale hedebølger, flere dage i træk.

Tør og meget varm luft vil komme op over Danmark fra syd og sydøst, og her vil maks temperaturerne i Jylland ligge på 28 til 30c, i flere dage i træk, og dermed give en hedebølge. Vi sad alle og håbede på at sommeren ville komme retur, nu der bare er 6 uger tilbage af denne campingsæson, og det skal jeg da lige love for at den gør, og her er der nogle ting man skal huske.

Artikel foto: Hedebølge

Husk Solcreme og Drik masser af Væske…

Når der kommer så meget varme, og kraftig sol, så er det vigtigt at man husker at bruge solcreme, så man ikke bliver forbrændt, hvilket er meget ubehageligt. Når det er så varmt, så er det også vigtigt at man husker at drikke meget væske (vand) også selvom man sidder stille og slapper af.

Ikke nok med at sommeren for alvor vender tilbage omkring torsdag, så fortsætter det også frem de næste 10 til 14 dage, så det er super lækkert, også selvom ferien er overstået for mange Danskere. Man har jo stadigvæk muligheden for at tage afsted i weekenderne og nyde vejret.

Fortsat god sommer…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close