Nyheder

Rigtigt meget vand i Fårup Sø, og ved Fårup Sø kiosk & ishus

Artikel foto: Fårup Sø ishus

Der er rigtigt meget vand i Fårup Sø for tiden, men det har faktisk været endnu værre end da jeg kom forbi i starten af ugen her i uge 9, 2020. Selve indkørslen ved ishuset var spæret i begge ender, så jeg måtte parkere på den anden side af vejen og gå en tur over til søen.

Som du nok kan fornemme, så er der meget pladret på pladsen ved ishuset, som man kan se på artikel foto, men der har faktisk også stået vand, endda blankt vand på dette sted, så det har altså stået rigtigt højt, men har trukket sig lidt tilbage.

Områdets beboere har ikke set noget lignende i mange år, og ejeren af Fårup Sø Camping har ikke oplevet noget af den her slags i de 17år de har haft pladsen.

Artikel foto: Badebroen ved Fårup Sø ishus
Artikel foto: Badebroen ved Fårup Sø ishus

Muligheden for at vandet stiger igen, er ret stor, for der kommer desværre endnu mere vand til området, og er lidt uvirkeligt at stå at kigge på, for vejret er stukket helt af her i 2020.

Vi krydser fingrene for der ikke er sket skade ved ishuset..

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close