Nyheder

Rigtigt mange ting er aflyst i Jelling grundet Coronavirus

Artikel foto: Øv..

Det har været en forfærdelig start på 2020, med Coronavirus Covid-19 der har hærget i hele verdenen, og det har også ramt Danmark i så stor en grad, at alle festivaller og andre mindre arrangementer er blevet aflyst. Jelling Festival er også aflyst, og var en festival der havde stor påvirkning for både campingpladser og erhvervslivet i og omkring Jelling, også Fårup-Sø Camping hvor jeg havde slået mig ned i sommeren 2019, men på trods af dette, så holder de altså skruen i vandet, trods omstændighederne.

Også Påsken havde stor indflydelse på campingpladserne, der trods alt kunne holde åbent (nogle af dem) med afstand, og det ser ud til det virker, selvom nogle har og er skeptiske, herunder mig selv. Men det ser ud til at det virker, og Danskerne er gode til at holde afstand, og dermed kan landet også stille og roligt begynde at åbne lidt mere op, og jeg er personligt også klar til nye oplevelser..

Vafo.dk som er den lokale nyhedssprøjte i Vejle og omegn, herunder Jelling skriver om de mange arrangementer der er blevet ramt af Coronavirus Covid-19, og som har måtte aflyse alt det som var planlagt denne sommer 2002, og det kan du læse mere om i artiklen her.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close