Campingvogn & Fortelt

Rengøring af campingvognen, så den er klar til 2020 sæsonen

Artikel foto: Rengøring af campingvogn

Langt om længe fik jeg taget mig sammen til at få støvsugeren, vandspanden og ikke mindst kludene ned i campingvognen, så den kan få sig en stor hovedrengøring. For nu er det snart tid at komme afsted på camping igen, så det glæder jeg mig utroligt meget til igen, her i 2020. Jeg havde heldigvis gjort den godt ren inden vinteren kom, for den havde jo været på værksted efter der var forsøg på indbrud og tyveri af gasflasker tilbage i efterårsferien 2020, og dette ødelagde desværre også drømmen om at vintercamperer den sæson.

Artikel foto: Rengøring af campingvognen

Men nu er jeg snart tilbage igen, også selvom det ikke blev til åbningen den 28 marts 2020, men det havde jo sine helt naturlige årsager med Covid-19 i Danmark.

Artikel foto: Rengøring af campingvognen
Artikel foto: Pakning af campingvognen

Vognen er blevet rengjort og vinduerne er pudset, og så er jeg langt om længe også komme i gang med at pakke vognen op igen, og har naturligvis også gjort mig nogle erfaringer her, fra min første sæson. Det er jo vigtigt at få den pakket rigtigt, også selvom det er en lille bitte campingvogn.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close