Campingvogn & Fortelt

Regnen vækkede mig i campingvognen tidligt i morges

Artikel foto: Grumset vejr, udover Fårup Sø

Hedebølgen er ovre i denne omgang, da der kommet et kraftigt vejrskifte i Danmark, denne tirsdag 18 august 2020, og her skulle der efter signende være mulighed for regn, og måske endda kraftig regn, med mulighed for skybrud lokalt. De forskellige vejrprofeter har ellers sagt at regnen først ville komme til Jylland sig på eftermiddagen denne tirsdag, men det har altså ændret sig.

Præcis klokken 04:30 der vækkede regnen mig nemlig, med dens trommen på campingvognen, men det var nu bare en let regnbyge, men man lagde bestemt mærke til den. Der har været en del byger de sidste par timer frem mod 09:00 her i formiddag, og nogle af dem har også være små-hidsige, men langt skybrud og tordenvejr, som der også har været nævnt, men dagen er jo stadig ung.

Artikel foto: Flot morgen himmel
Artikel foto: Solen på vej op

Selvom der er kommet lidt regnbyger, så har det stadig været en flot morgen her i udkanten af Jelling, hvor solen stod op og atter er begyndt at varme, men langt fra de der +30 grader, som der har været midt på formiddagen i forteltet, og i skrivende stund er der 20 grader.

Personligt syntes jeg det er langt bedre med de her 20 til 25 grader, for det er ikke koldt, og man kan stadig bevæge sig rundt uden at bare sidde og svede… VI må se hvad dagen og ugen bringer, da de stadig snakker om at sommeren eller noget i nærheden, vender tilbage.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close