Campingvogn & Fortelt

Regn, lyn og torden holder mange gæster inde i forteltene

Artikel foto: Regnvejr, fredag 19 juni 2020

Typisk det Danske sommervejr, altså når det endelig bliver varmt og godt, så kommer der altid regnvejr og skal ødelægge det hele. Her midt på eftermiddagen denne fredag 19 juni 2020, har det efterhånden regnet en del timer, og det holder mange inde i forteltene, eller campingvognene, ligesom mig selv, men nogle trodser vejret og render rundt og får sig lidt luft på pladsen.

Jeg vil ikke sige at der har været skybrud her på campingpladsen i Jelling, men det kommer vist også meget lokalt, men igen så er der godt nok kommet mange mm de sidste par timer. Grusvejene er ret mudrede, og man kan da se at der står blankt vand rundt omkring, endda også her på toppen.

Artikel foto: Regnvejr, fredag 19 juni 2020

Dette regnvejr kan vist blive ved at godt stykke tid henover denne weekend, men vi kan da håbe det snart stopper igen, og at der bare kommer lidt pauser. Men den kommende uge 26 her i juni måned 2020, byder jo på endnu mere sommervejr, for sommeren ja den kommer jo tilbage igen med helt op til 28 grader, så det kan vi da alle glæde os lidt til, og der er jo få dage hertil.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close