Camping Tips

Puds dine vinduer, uden brug af kemikalier på nem måde

Artikel foto: Vindue

Det er vigtigt at tænke på miljøet, og bruge så få kemikalier som muligt. Her i denne artikel kan du få flere brugbare Camping Tips der naturligvis også kan bruges mange andre steder end lige i campingvognen. Alle kender den følelse når man har “sprøjtet” vinduesrens på ruderne af bilen, i campingvognen, eller endda på fjernsynet for at få den perfekte rene side, så man bedst kan se.

Artikel foto: vinduepudsning

Det er slet ikke nødvendigt at bruge kemikalier til dette, for det findes en meget simpel metode, hvor du også kan melde dig ind i klubben, af dem der beskytter miljøet.

Dette skal du bruge:

Karklud

Lunkent vand

Viskestykke eller køkkenrulle


Det er super enkelt og nemt, for du skal blot gøre en ren karklud våd, med lunken vand og vride denne op. Herefter tørrer du ruderne, skærmene eller andre beskidte/støvede overflader af, og her kan du godt skrubbe lidt, hvis der er meget “film” på. Herefter tager du det tørre viskestykke, eller nogle stykker køkkenrulle og pudse efter, så du kan se at overfladen pudses ren og bliver klar.

Jeg foretrækker køkkenrullen, da denne efter min mening pudser det bedst.

Så enkelt er det, og så slipper du for brug af en masse kemikalier.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close