Camping Tips

Prøv den Norske Vejr-App, der slår den Danske med længder

Artikel foto: Campingvejr

Tidligere henviste jeg til DMI hvor du kunne følge det Danske campingvejr, men det har jeg faktisk fortrudt lidt siden, for den kan man slet ikke regne med, i forhold til den Norske udgave.

DMI har faktisk henover sommeren 2020 også meldt ud at de var trætte af (beklagede) at de Nordiske vejrguder faktisk var foran den Danske vejrtjeneste, men jeg har også hørt andre sige dette.

For når jeg snakker vejr med de andre Campister på campingpladserne, så nævner 9 ud af 10 rent faktisk den Norske Vejr-App, Yr.no og siger den er langt mere stabil, endda også meget lokalt i Danmark, og jeg kan faktisk kun give dem ret, og syntes klart du skal prøve den.

Artikel foto: Screenshot – Yr.no

Du kan finde frem til Vejrudsigten på deres hjemmeside yr.no (link går til den Danske side) og på deres hjemmeside kan du finde frem til download af deres App.

Vi må da håbe at DMI også kommer så langt en dag, specielt efter de skrottede det gode gamle design, og fik det nye som de har i dag, og mere eller mindre er “træls” at bruge.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close