Camping Tips

Presenningen er nu fjernet fra mit trægulv, og skal tørre lidt

Artikel foto: Presenningen fjernet fra mit trægulv

Det er blevet tid til at mit trægulv skal tørre lidt, efter vi fjernede presenningen, så bettevogn kan sættes op.

Søndag 19 april 2020 så jeg atter mit trægulv, efter vi fik fjernet presenningen der har lagt på gulvet, vinteren over for at beskytte det for vejret, og frem mod den (for mit vedkommende) en anelse senere sæsonstart. Det tog ikke langt tid at fjerne denne presenning, men jeg glædede mig lidt til at se om det gulv vi valgte at bygge op i træ, også havde klaret den, og kunne bruges igen.

Artikel foto: Presenningen fjernet fra mit trægulv

Helt naturligt så kommer der kondens under sådan en presenning, men jeg frygtede det havde været en anelse værre, med alt det vand vi fik gennem nogle måneder, hvor alt jo var gennemblødt, uanset hvor henne man befandt sig. Der er lidt fugt, og man kan også se der har været lidt vand, men det stod solidt fast, og kan nemt bruges endnu en sæson, efter det lige har fået lidt luft.

Artikel foto: Presenningen fjernet fra mit trægulv

Det luftede godt denne søndag, og så var der høj sol, så det var den helt perfekte dag at få fjernet denne presenning på mit gulv, og så kan de få lov til at tørre helt igennem, inden vognen skal på plads. Inde under gulvet, kunne man også se at der var lidt fugtigt, men igen så havde det rigtigt godt af at få denne omgang luft, så dette også kan tørre lidt op.

Om et par dage så kommer bettevogn til (ja det er en lille bamsevogn) men rigeligt til mig, og et par gæster, som gerne kigger forbi om sommeren.

Jeg glæder mig meget til at komme på græs igen, og få en masse oplevelser, og mange at mine oplevelser, kan du også læse om på denne Camping Blog, så du måske kan få nogle ideer til hvad du skal lave enten denne sommer 2020, eller til sommeren 2021.


 

Back to top button
Campisten.com
Close