Campingvogn & Fortelt

Pludselig blev det mørkt, og vinden tog til, så kom der regn

Artikel foto: Regnvejrsfront 1-5-2020

Denne fredag omkring spisetid (18:00) begyndte det stille og roligt at trække op ude i det fjerne, og det blev mere og mere sort. Det var ligesom om det slet ikke bevægede sig, men bare “pakkede sig sammen” men lige pludselig så tog vinden til, og ruskede godt i forteltet.

Der kom en del vind, men ikke noget meget voldsomt, men nok til at de blafrede en del, og man kunne mærke vindstødende i campingvognen, og så kom der ellers regn. Herunder kan du se et par billeder jeg fangede af fronten, lige inden regnen kom, og den er første stoppet her 21:00.

Artikel foto: Regnvejrsfront 1-5-2020
Artikel foto: Regnvejrsfront 1-5-2020
Artikel foto: Regnvejrsfront 1-5-2020

Nu er det da heldigvis stilnet lidt af igen, men det er meget vådt udenfor, og enten skal man have gummistøvler på, eller som mig, bare fødder i klipklapper, så slipper man for våde strømper..Men det har nu været hyggeligt at sidde og høre regnen tromme på campingvognen…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close