Campingvogn & Fortelt

Pinsen 2020 på Fårup Sø Camping endte ud i en fest

Artikel foto: Indkørslen på Fårup Sø Camping

Normalt er pinsen ensbetydende med arbejde for mit vedkommende, og sådan har det været i hvert fald de sidste 6år, altså lige indtil pinsen 2020, hvor dette ikke var muligt grundet Covid-19. Men så får man mulighed for så mange andre ting, og her i år stod den på camping, på Fårup Sø Camping, og det skulle vise sig at blive en uforglemmelig pinse. Der har bare været så super godt vejr, og med sommervejr der følger altså også en masse underholdning, og det som slet ikke er planlagt, er sjovest.

Artikel foto: Mange gæster ved Fårup Sø Camping

Fredagen bød på en stille hygge aften for mit vedkommende, men campingpladsen havde sørget før at der kørte en fadølexpress rundt med kolde øl og vand, og ikke mindst højt musik, så de mange “festivalgæster” der alligevel var taget afsted, selvom der af gode grunde ikke blev afholdt nogen festival. Der var rigtig stor opbakning fra deres faste festivalcampister, og de kunne altså godt starte en fest, og der blev ikke trukket en eneste sur mine der hvor vi kom omkring, nej alle havde det hyggeligt. Lørdagen gik helt op i hat og briller for mit vedkommende, selvom jeg startede fornuftigt ud med at slå græsset, og jeg havde ellers fået smidt mig på sengen, med en halv liter vand, men så begyndte fadølsexpressen at køre igen, og denne gang nogle timer før den planlagte tidsramme, og så skulle jeg altså være med.

Vi (Nabo og jeg) satte os udenfor omkring klokken 11:00 og fik en kold øl, men en bliver jo hurtigt til flere (pludselig mange), når der hele tiden er musik omkring en, og bare en super stemning. Vi havde det super hyggeligt og lige pludselig var det aften, og så dukkede en ny overraskelse så op på pladsen, for det var folkene bag Jelling Musikfestival der lige kom omkring med deres lastbil (også med musik) og så dukkede TV Syd også op, men det var lidt længere nede på pladsen.

Artikel foto: Mange gæster på pladsen

Naboen (konen) mente der skulle laves aftensmad, og så måtte manden i gang med grillen, som han da også fik klaret, nu nok en anelse langsommere end normalt, men det gik. Her besluttede jeg mig for at gå ned til kiosken for at hente lidt nye (kolde) øl, og pludselig stod jeg midt mellem festen, tvsyd og musikere fra Jelling Musikfestival, så turen hjem blev lidt længere.

Da jeg kom tilbage så fortsatte vi (nabo og jeg) hvor vi slap, og ud på natten gik vi til køjs, uden at tænke på hvor skidt en søndag, sådan noget her kunne give (tømmermænd) men bevares, sådan er det jo, og det tager jeg i hvert fald gerne med mig, da det var den bedste pinse længe.

Det er et dejligt minde at have, og nu ved jeg med sikkerhed at jeg skal tilbage til pladsen i 2021, for her skal jeg altså bare have hele pakken, med festivallen i Jelling.

Stor ros til Fårup Sø Camping, for at holde det hele kørende, de mange dage.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close