Camping & Fiskeri

Personlig vurdering af fiskevand omkring Vejle Kommune

Artikel foto: Fiskeri

Jeg har alle dage været “bidt af en gal fiskestang” men gennem de senere år, har der desværre ikke været den tid som jeg har ønsket der skal være.

Det har jeg planer om at lave lidt om på, i og med at jeg nu bevæger mig rundt i et område med masser af fiskevand. Vejle Kommune har jo masser af vand, men jeg foretrækker søer og Put and Take vand, men det er der også meget af.

Derfor har jeg lavet en kategori her på Campisten.com der hedder Fiskeri og her vil jeg tage på ture rundt omkring i området og kigge nærmere på fiskeriet, hvor nogle er mere populære end andre, men det vil komme an på en prøve, og så vil jeg vurdere ud fra min egen personlige oplevelse.

Knæk & Bræk


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close