Campingvogn & Fortelt

Parasollen er tilbage efter en lang jagt på et ekstra rør

Artikel foto: Parasol – 30-6-2020

Tilbage i 2019 da jeg havde min første campingsæson, der knækkede det ene rør til min nyindkøbte parasol, men heldigvis, det rør som man kunne skifte. Men det var altså ikke noget man bare lige kunne købe enkeltvis, for sådanne rør sælges altså ikke løst, skulle jeg finde ud af.

Jeg havde mere eller mindre afskrevet den parasol, selvom jeg savnede den en del, men helt tilfældigt, så dukkede der et ekstra rør op ved en, der havde fået smadret sin parasol (selve toppen) og havde heldigvis gemt lidt præcis dette rør, som blev min redning.

Artikel foto: Parasol – 30-6-2020

Her i Pinsen 2020 har det virkelig været rart, at kunne smide denne parasol ind foran bordet, så man kunne få sig lidt skygge, for der har stort set været sol hele tiden. Jeg kunne dog ikke slå parasollen helt op, som du måske kan fornemme på billedet herover, da det (heldigvis) lufter lidt oppe på toppen, men så vil den jo også stikke af igen, hvis jeg klappede den helt ud.

Det virkede, og det var rart at have den tilbage…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close