Campingvogn & Fortelt

Paraplyen er blevet brugt flittigt, da det har regnet hele dagen

Artikel foto: Paraply

Der kommer næppe som den store overraskelse for mange, at det har regnet (indtil videre) stort set hele dagen, og at der er kommet meget vand. De havde jo også lovet at der ville komme meget regn denne lørdag, men man kan jo ikke altid regne med hvad de siger, men denne gang havde de ret.

Det har bare stået ned hele dagen og her klokken 16:00 regner det stadigvæk, eller ikke nær så kraftigt som tidligere, men der er godt nok kommet mange millimeter, for her står meget vand omkring pladsen, og hos mange af gæsterne, i deres forteltet, hvor der bare er en presenning.

Artikel foto: Tidsfordriv i forteltet mens det regner
Artikel foto: Vand ved indgangen til forteltet

Dagen indtil videre har ikke gået med så meget andet end i campingvognen, eller i forteltet, hvor man sjældent kunne se mennesker på pladsen, og det var kun for at gå på toilet, og skynde sig tilbage igen. Her ud midt på eftermiddagen er der dog kommet mere liv, for der er dukket en masse nye campister op på campingpladsen, og det er campingvogne, telte, campingbusser, så en masse forskelligt. Fælles for dem alle, eller mange af dem, er at de har børn med, men de har jo også ferie nu, men oppe i selve Jelling, er der super mange Tyske turister også, og nogle af dem er skam også her på pladsen.

Der skulle også være ret meget trafik på Danmarks motorveje, og nogle steder lange køer, grundet ferietrafikken, men også fordi der kommer nogle uheld, men så kan de jo slappe af, når de lander på de forskellige feriesteder rundt omkring i landet, hvor end de nu skal hen.

Lige nu har jeg fået nok af regn, og håber der snart kommer lidt mere tørvejr, og lidt sol.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close