Campingvogn & Fortelt

Opvasken klares udenfor på pladsens overdækkede område

Artikel foto: Opvaskeområde udenfor – Fårup Sø Camping

Godt nok har jeg en lille vask i min campingvogn, men det syntes jeg er alt for bøvlet, da min campingvogn jo er en del mindre end gennemsnittet. Derfor bruger jeg campingpladsen “ude område” hvor der er fire køkkenvaske, men der er faktisk mange som bruger dette område.

Nu da der kun er mig i vognen normalt, så er der heller ikke så meget at vaske op, så nogle gange kan jeg godt trække den en dag, hvis det bare er kaffekopper, tallerkner, knive og gafler osv, men hvis der laves varm mad, så vil opvasken jo være “større” og det klares efterfølgende.

Artikel foto: Opvasken klares

Jeg har kørt denne “plan” ind når jeg vasker op, og her samler jeg det som skal vaskes op, i en opvaskebalje og går de 50-100 meter ned til de fire køkkenvaske der er udenfor.

Så starter jeg med at tørre opvaskebaljen af, og vasker mine ting af, og kommer dem op i baljen. Afslutningsvis så tørres området af hvor jeg har vasket op (desværre ikke alle der gør det) og jeg tager det med til forteltet, hvor jeg så tørrer det hele af, inden det skal sættes på plads.

Artikel foto: Opvasken tørres af i forteltet

Det er jo en campingplads, og lige netop dette område er hvor folk gerne mødes, men der skal jo være plads til alle, selvom man har masser af tid, men denne fremgangsmåde gør bare at man får tingene klaret ret hurtigt og de andre kan komme til. Jeg sørger altid for at have en ekstra karklud med som jeg vrider op, og så kan jeg lige tørre bordene af i fortelt og campingvogn, så en ny dag kan begynde.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close