Camping & Fiskeri

Oprydning i fiskegrejet skal der jo til mindst en gang hvert 10. år

Artikel foto: Oprydning i fiskegrejet

Hvor tit rydder du op i dit fiskegrej? Man burde gøre det oftere end mig, men nu var tiden inde til det.

Man burde jo rydde op i sit fiskegrej lidt oftere, eller i hvert fald oftere end hvad jeg har gjort, for man får godt nok samlet mange ting til sig, gennem tiden.

Nu da jeg har erhvervet mig en spinnestang, og skal ud at bevæge mig lidt mere, så var tiden inde til at få ryddet lidt op i grejet, kasserne, powerbait osv, og her har jeg lavet en aftale med min kammerat Anders fra Sjælland, at hans søn Theo, som jeg var ude at fiske med i sommers, hos blandt andet Tusaagaard Put And Take med, at de gerne vil aftage det grej.

Artikel foto: Oprydning i fiskegrej
Artikel foto: Kassen der sendes til Sjælland

Så nu er der ryddet en smule op i fiskegrejet, og har dermed gjort det lettere for mig selv, når jeg skal ud at traske rundt hos de forskellige Put and Take søer i Danmark, men formentlig også lidt mere ved søerne, og ikke mindst åerne, som jeg har gjort en del i, i mine yngre dage.

Kassen er pakket, men hvad der kom deri, det kan jeg af gode grunde ikke fortælle så meget om, da det jo skal være en overraskelse, men der er en del forskelligt, og jeg tænker at Theo sikkert kan bruge en god del af det, og sikkert også farmand, men det hører jeg sikkert senere.

Nu kan jeg tage min taske over skulderen, fangstnettet i siden (bæltet i siden) og stangen i hånden, og jagte fiskene, lidt lettere ude i det Danske land, og så taget man heller ikke skade af lidt frisk luft.

Knæk & Bræk


 

Back to top button
Campisten.com
Close