Camping & Fiskeri

Oprydning i fiskegrejet skal der jo til mindst en gang hvert 10. år

Artikel foto: Oprydning i fiskegrejet

Man burde jo rydde op i sit fiskegrej lidt oftere, eller i hvert fald oftere end hvad jeg har gjort, for man får godt nok samlet mange ting til sig, gennem tiden.

Nu da jeg har erhvervet mig en spinnestang, og skal ud at bevæge mig lidt mere, så var tiden inde til at få ryddet lidt op i grejet, kasserne, powerbait osv, og her har jeg lavet en aftale med min kammerat Anders fra Sjælland, at hans søn Theo, som jeg var ude at fiske med i sommers, hos blandt andet Tusaagaard Put And Take med, at de gerne vil aftage det grej.

Artikel foto: Oprydning i fiskegrej
Artikel foto: Kassen der sendes til Sjælland

Så nu er der ryddet en smule op i fiskegrejet, og har dermed gjort det lettere for mig selv, når jeg skal ud at traske rundt hos de forskellige Put and Take søer i Danmark, men formentlig også lidt mere ved søerne, og ikke mindst åerne, som jeg har gjort en del i, i mine yngre dage.

Kassen er pakket, men hvad der kom deri, det kan jeg af gode grunde ikke fortælle så meget om, da det jo skal være en overraskelse, men der er en del forskelligt, og jeg tænker at Theo sikkert kan bruge en god del af det, og sikkert også farmand, men det hører jeg sikkert senere.

Nu kan jeg tage min taske over skulderen, fangstnettet i siden (bæltet i siden) og stangen i hånden, og jagte fiskene, lidt lettere ude i det Danske land, og så taget man heller ikke skade af lidt frisk luft.

Knæk & Bræk


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close