Kultur & Oplevelser

Oplev Vejle Fjordbroen og ikke mindst vandet helt tæt på

Artikel foto: Vejle Fjord Broen

Hvis man er i eller omkring Vejle, så skal man næsten opleve Vejle Fjordbroen, hvor man kan køre ned under den, og komme helt tæt på den. Når man kører gennem Vejle, så kan man sætte sin GPS til Munkebjerg Hotel, og så kommer du af bagvejen dertil, og på vejen, for foden af Munkebjerg Bakkerne, ligger der et ishus, hvor man kan få alt godt til maven, og nyde udsigten.

Det er et helt specielt område man kører i, på de kanter, men du skal huske at når du drejer fra i Vejle, mod broen, så kører du i by-zonen (50km/t) selvom det i starter minder om industri, og kan altså hurtigt blive dyrt (siges der, aldrig fået en bøde der).

Artikel foto: Vejle Fjordbroen
Artikel foto: Vejle Fjord

Du skal lige være opmærksom på at i denne weekend 8 og 9 august 2020, der er vejen lukket ude ved ishuset og op mod Munkebjerg Hotel, da der i denne weekend afholdes Hill Climb, hvor der køres ræs i gamle biler, men turen ud til ishuset er bestemt også en oplevelse værd.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close