Nyheder

Oplev Skandinaviens største campingmesse 21 til 23-2-2020

Artikel foto: Campisten.com

Ferie for Alle – Skandinaviens største feriemesse afholdes i Herning Messecenter i dagene 21 til 23 februar 2020, og her kan man virkelig få sig en oplevelse. Her kan man se alt det nye som er på markedet lige nu, og det er fordelt over et kæmpe område, bestående af 9 haller og ikke mindre end 31.000m2, hvilket kan være svært at nå igennem på en enkelt dag, så derfor er der åbent i 3 dage.

Der er super mange spændende ting på denne messe, hvor du udover alt de seneste nye, også har mulighed for at møde forhandlere, og ikke mindst nogle af de Danske campingpladser, som også har pladser på denne messe, og så kan du på denne måde se mere, inden du beslutter dig for om det skal være her, hvor din campingvogn, eller telt, skal på besøg i sommeren 2020.

Læs mere om dette hos ferieforalle.dk

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close