Kultur & Oplevelser

Oplev Børkop Vandmølle i Uge 7, 2020 hvor der også males mel

Artikel foto: Børkop Vandmølle

Børkop Vandmølle blev i 2019 kåret som Danmarks flotteste vandmølle, og den kan du komme ud at opleve i vinterferien 2020, hvor de i dagene mandag til torsdag, vil male mel på den gamle mølle.

Børkop Vandmølle skriver på deres tilknyttede facebookside at der i tidsrummet 10:30 til 14:00, valses og males rug og hvede, afskalles byg til perlebyg – som så kan knækkes i bygkværnen i 3 kvaliteter.

Artikel foto: Kort fra Jelling til Børkop

Melet sorteres i de forskellige meltype og finheder. Kom og se, samt få forklaret, hvordan møllen fungerer og hvad de “gamle” ting i Samlingen har været brugt til, og det er et udflugtsmål for såvel unge som ældre, og så er det helt gratis at komme ud at opleve.

Du kan finde dem på deres Facebookside Her

Adressen:

Vandmøllevej 4, 7080 Børkop


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close