Campingvogn & Fortelt

Opfølgning på lillebil der ikke ville starte i sommervarmen

Artikel foto: Batteri lades op på bilen

Min bil ville lige pludselig ikke starte på campingpladsen, en morgen hvor jeg af ren dovenskab, ville køre ned til receptionen på Fårup Sø Camping.Efter flere timers forundring over hvad det kunne være, og en underlig larm fra hornet (en bilalarm) og en kæmpe hjælp fra en af mine naboer, der lånte mig sin bil-lader, så der atter kunne komme strøm på batteriet, så lykkedes det alligevel for os at få sparket liv i min lillebil, så jeg kunne trille stille og roligt hjem fra pladsen.

Nu er der gået noget tid, og problemet der opstod, har jeg ikke set siden, men noget af det første jeg gjorde, da jeg kom hjem, var at søge den lader frem på nettet, som min nabo havde lånt mig, og den kunne man simpelthen købe i T-Hansen for bare 350kr, og så var jeg dækket ind.

Sidenhen har jeg ladet mig fortælle at det kan være, at når man kører en længere tur i høj varme, med aircondition tændt, og så glemmer at slå den fra, bilen stoppes, så kan den alligevel stå og køre, og på den måde tappe batteriet for strøm, selvom man ikke hører det. Altså den lyser blå når den er tændt i min Hyundai (en knappe på blæseren) og denne skal klikkes ind (slået fra) og så skal blæseren på nul, og først der er den slukket, og det skal man, inden man slukker bilen.

Det er den mest logiske forklaring jeg har fået indtil videre, og eftersom jeg har slået det fra sidenhen, og problemet ikke har været der, så holder jeg mig til det.

Der er bare ikke noget værre end en bil der ikke vil starte, specielt ikke når man er en smule doven (læs meget), og er tvunget til at traske rundt på campingpladsen 🙂

Men lillebil har det efter omstændighederne godt, og har startet, hver gang lige siden.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close