Put and Take søer

Ørnsø Fiskesø ved Silkeborg, er en perle for fluefiskeren

Artikel foto: Ørnsø Fiskesø

Fluefiskeriet vokser hvert år, og her kan man godt bruge plads, uden for meget græs, og det finder du her hos Ørnsø Fiskesø, der ligger i udkanten af Silkeborg, i Midtjylland.

Ørnsø Fiskesø er en lidt overset perle ved Silkeborg i Midtjylland. Der er rigtigt meget fiskevand i og omkring Silkeborg, og ikke mindst rigtigt mange fiskesøer eller også kaldet Put and Take. Put and Take er søer, hvor der udsættes opdræt, eller dambrugsørreder, som du så kan betale for at fange, og det er super god underholdning, hvor der næsten kan garanteres fangstgaranti.

Fiskesøen ligger “lidt udenfor” Silkeborg, eller næsten i selve byen efterhånden, da den vokser og vokser. Alligevel så er det i et naturskønt område, hvor der er utroligt stille, på trods af afstanden inden til byen. Ørnsø Fiskesø er en stor sø på omkring 7.000m2, men som du kan se på billederne her i artiklen, så er det en perle for fluefiskeren, da der ikke er højt græs eller mange træer/buske.

Artikel foto: Ørnsø Fiskesø
Artikel foto: Ørnsø Fiskesø
Artikel foto: Ørnsø Fiskesø
Artikel foto: Ørnsø Fiskesø

Man kan lige ane vejen som kommer forbi Ørnsø Fiskesø, og her kører man lige ind på området, hvor man kan parkere sin bil, eller hvad man nu bruger som transport, og så er der ikke langt til fiskesøen, eller området med renseplads og toiletter.

Priserne for at fiske i søen kan du se herunder, men du skal være opmærksom på at dette naturligvis kan ændre sig, så derfor kan du altid holde øje med deres tilknyttede facebook side, hvor det er muligt at spørge, eller se når de poster ændringer, eller konkurrencer.

Priserne 20-1-2020:

  • 2 timer 100kr, børn under 12år 60kr
  • 3 timer 120kr, børn under 12år 70kr
  • 4 timer 140kr, børn under 12år 80kr
  • 6 timer 180kr, børn under 12år 100kr
  • 8 timer 220kr, børn under 12år 120kr
Back to top button
Campisten.com
Close