Campingvogn & Fortelt

Ørentvisten er tilbage i forteltet, men der er ikke mange (endnu)

Artikel foto: Ørentvist på tur i mit gardin

Tilbage i 2019 som var min første sæson som campist, som voksen vel at mærke, der oplevede jeg de harmløse ørentviste på tæt hold i mit fortelt. Der var en kamp mellem mig, kaffemaskinen og ørentvisten, der altså havde besluttet sig for at være lige præcis der, hvor jeg ikke ønskede den.

En klog mand på campingpladsen fortalte mig, at de kun kom hvert 8. år, men den skrøne kan jeg mane i jorden, for det er tilbage igen i forteltet.

Om de så ikke kommer så mange på sensommeren, ja det ved jeg af gode grunde ikke endnu, men her i starten af Juli måned 2020 er de i hvert fald tilbage, og muntrer sig i mine gardiner, og ikke mindst i min opvaske balje, hvor der er fugtige karklude.

Artikel foto: Campingvognen indefra

Men der er “kommet mere styr på dem” føler jeg, for jeg har begrænset de lune og fugtige steder i forteltet, blandt andet ved at flytte kaffemaskinen ind i campingvognen og her har jeg heldigvis ikke mødt dem endnu, og det håber jeg sandelig heller ikke, kommer til at ske 🙂

Men selvom der er gode muligheder for at holde dem væk fra forteltet, med forskellige tips, så syntes jeg endnu ikke der er grund til at sætte det i værk, for en ganske almindelig fluesmækker klarer opgaven helt godt som det ser ud nu.

Men man ved ikke om det tager til på sensommeren, men jeg må da erkende at jeg håber det den gode mand der fortalte mig, at de kun kommer så mange hvert 8år, har ret.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close