Campingvogn & Fortelt

Ørentvisten er fuldtallig tilbage i forteltet, så det VAR en skrøne..

Artikel foto: Insekter, kryb, kravl

Tilbage i starten af Juli måned 2020 fortalte jeg om at ørentvisten var tilbage i forteltet, men at der ikke var så mange, og sikkert heller ikke vil komme det, da nogle mente at det kun var omkring hvert 8. år at der kom mange. Den skrøne kan jeg begrave lige nu og her, og jeg vil ikke mene at vi er på sensommeren endnu, så den kan vi også begrave. For denne sidste weekend af uge 29, her i 2020 har vi alle heroppe på toppen virkelig haft mange ørentvist i vores fortelte, og så mange af vi om aftenen kan gå rundt og “jage dem væk” fra teltdugen, og der er nærmest gået sport i den på pladserne.

Der er virkelig mange ørentviste allerede nu, og hvorfor har ikke rigtigt fundet ud af endnu, men de er i hvert fald tilbage talrigt, og kan virkelig være til gene for mange. Nu har jeg heldigvis taget mine forholdsregler i kampen mod ørentvisten, og flyttet kaffemaskinen og andet jeg dagligt bruger, ind i selve campingvognen, så jeg render kun på dem, sent om aftenen hvor de bliver aktive i forteltet.

Jeg kunne bruge mit eget råd om hvordan man skaffer sig af med de ellers harmløse ørentviste i forteltet, men som sagt så “driller” de ikke mig som sådan, man lurer bare en ekstra gang over hvor mange der egentligt er, og det ser altså også ud til at det er sådan hvert år, og ikke bare nogle gange. Nu ser jeg “heldigvis” langt større udfordringer i livet, end ørentviste, men hvis ikke har samme muligheder som mig på en campingplads, så kan jeg bestemt godt se at det lille bæst, kan være træls. Det positive er at vi ikke har haft mange, eller faktisk meget få hvepse, og myg.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close