Campingvogn & Fortelt

Ølsmagning på Fårup Sø Camping med Jelling Bryghus

Artikel foto: Kort over øl fra Jelling Bryghus

Lørdag 18 juli 2020 kunne man tilmelde sig ølsmagning på Fårup Sø Camping for 100kr, og dermed komme til at smage nogle af deres medbragte øl, og høre mere om selve Jelling Bryghus, der stod for denne happening. Jeg havde tænkt over det flere gange, men fik mig ikke tilmeldt, før 10 minutter før på dagen, og så drog vi afsted mod fælleshuset, hvor det skulle afvikles.

Nogle fremmødte gæster sad udenfor på bænkene, da der endelig var kommet godt vejr til Danmark, mens de andre (også os) satte os inde i selve tv-stuen ved de opsatte borde og stole. Inde i tv-stuen var der sat ølgrus op på bordene, så man kunne smage de forskellige øl, og der var faktisk et fornuftigt fremmøde. Nu er jeg ikke den store ekspert i ølsmagning, men får da en øl fra tid til anden, og dem kan jeg godt lide at nyde afkølet, men dette var de her øl desværre ikke helt, og jeg syntes der manglede et køleskab, eller andet til dette formål, altså med mindre vi skulle drikke dem i netop denne temperatur.

Artikel foto: Ølsmagning 18-7-2020

Ydermere så var den fremmødte person fra bryghuset på lidt af en opgave (ikke personen på indsatte artikel billede) med at “råbe folket op” og vi (jeg) kunne ikke høre særligt meget af det som han fortalte om bryghuset og ikke mindst de øl som vi skulle smage. Jeg syntes bestemt der manglede en form for højtalere til dette formål, så man var helt sikker på at nå ud i alle krogene, i sær når gæsterne snakkede om den øl de havde fået.

De ramte desværre ikke med de øl som jeg fik, selvom de efter signende skulle have meget bredde på de fem øl som de serverede, så jeg miste desværre lidt af underholdningen ved dette, men jeg håber andre fik lidt mere ud af det. Efterfølgende kunne gæsterne så købe nogle af de medbragte øl fra bryggeriet, men her sneg jeg mig ned til receptionen og købte mig en kold Tuborg.

Igen så er jeg ikke vant til sådanne sammenkomster, og de gjorde sikkert hvad de kunne, men der manglede lidt, før jeg personligt kunne kalde dette for en 100% succes.

Uanset hvad, så hyggede vi os før og efter, i sær det var super godt vejr…

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close