Camping & Fiskeri

Ny spinnestang og hjul, så man kan komme ud og få lidt motion

Artikel foto: Ny spinnestang & hjul

Jeg har gennem lang tid overvejet om jeg skulle prøve at ændre lidt på mit fiskegrej, og ikke mindst måden at jeg fisker på, da jeg som regel bare ankommer til en sø, og sidder mere eller mindre stille. Gennem mange år så har jeg fisket med bobleflåd eller på bunden i landets forskellige Put and Take søer, og der bevæger man sig altså ikke meget, men man kan da stadig nyde den friske luft.

Siden 2013 har jeg drevet et nyhedssite med Poker, og her har jeg altid bevæget mig meget rundt på landets kasinoer, mange dage af gangen, og nogle gange også over en uge af gangen, og her trasker man rundt og snakker med en masse forskellige mennesker, og dermed får man også bevæget sig en masse. Nu har tiden bare ændret sig, endda kraftig med Covid-19, og campingsæsonen er slut, og så får jeg bare ikke bevæget mig nok, kan jeg mærke i min efterhånden “halvgamle” krop, men det skal der altså laves om på nu, for jeg har købt mig en spinnestang med hjul.

Artikel foto: Ny spinnestang og hjul

Med en spinnestang, så kommer man mere ud at bevæge sig, da man jo skal kaste hele tiden, og bevæge sig meget mere rundt omkring de forskellige søer, moser, eller åer, hvor man nu befinder sig, og vil prøve chancen. På denne måde håber jeg at man kan få lidt mere motion, da jeg ikke er den type der hopper på en cykel, og bare kører ud i det blå, eller går en lang tur (samme tur hver dag), for at få lidt motion i kroppen.

Så det er planen, og det vil jeg naturligvis også skrive om her på campisten, så der kommer lidt indhold på siden i denne kategori, henover vinteren, der tyder på at blive en lidt speciel en af slagsen.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close