Camping & Fiskeri

Nu er det slut med at fiske fra egen båd i Fårup Sø ved Jelling

Artikel foto: Varmebølge August 2020

Nu må man ikke sejle med sin egen båd i Fårup Sø ved Jelling, eftersom campingpladsen er solgt.

Da jeg var på Fårup Sø Camping forleden, for at fjerne mit opbyggede camping gulv, der snakkede jeg på samme tid med de nu, tidligere ejere af campingpladsen, som var ved at rydde op, da Fårup Sø Camping er solgt, og her kom vi ind på fiskeriet i Fårup Sø.

Gennem de par år hvor jeg havde min campingvogn på pladsen, der var en aftale med lystfiskere, der kunne komme ind på campingpladsen, og smide deres egen båd i vandet ved campingpladsen (nede ved søen på pladsen), så de kunne fiske efter de mange store gedder der er i søen, men det er slut nu.

De tidligere ejere fortalte mig, at flere havde skrevet under på, at dette skulle forbeholdes lodsejerne, så man kan fiske fra bredden ved ishuset, eller leje en af deres både, og den vej komme ud på søen og fiske. På hjemmesiden visitvejle.dk der skriver de – Fiskeri kan ske fra broen ved østenden af søen eller fra en af udlejningsbådene. Både kan lejes ved Fårup Sø Kiosk og Bådudlejning. Det er ikke tilladt at sejle i egen båd på søen. Den private ejendomsret bedes respekteret, så der må ikke fiskes fra bredden. Borde og bænke er opstillet ved søen.

Om det så også gælder bredden ved campingpladsen, det ved jeg ikke, men det kan man spørge om, men det tænker jeg da, uden at vide det med sikkerhed. Årsagen til at de ikke vil have alle de private både i søen, er de mange vandremuslinger der rent faktisk kan filtrere Fårup Sø på bare to dage!!

Læs meget mere om det her

Fiskeri kan ske fra broen ved østenden af søen eller fra en af udlejningsbådene. Både kan lejes ved Fårup Sø Kiosk og Bådudlejning. Det er ikke tilladt at sejle i egen bådsøen. Den private ejendomsret bedes respekteret, så der må ikke fiskes fra bredden. Kilde: Google


 

Back to top button
Campisten.com
Close