Campingvogn & Fortelt

Nu er det langt mere tilpas i forteltet med 21 grader

Artikel foto: Gardiner i forteltet

Nu er det langt mere tilpas i forteltet, efter min mening, da der kom et stort vejrskifte i Danmark, lørdag 27 juni 2020, men der kom altså langt fra alt det regn, og torden som de kære “vejrguder” eller flere medier skrev om. Jeg tror vi fik en 2-3mm her på campingpladsen, og høre en let bulrende i det fjerne, så enten blev vi bare skånet, eller så blev det slet ikke så slemt som antaget.

Denne morgen 06:00 (ja er altid tidligt oppe) der kunne jeg sidde og nyde dagens morgenkaffe i forteltet, hvor der var 21 grader, og det er der faktisk stadigvæk. Der regner lidt lige nu, her sidst på formiddagen søndag, men det er altså ret beroligende at sidde og lytte på, på forteltet.

Altså jeg har da ikke noget i mod sol og varme, eller det er blevet bedre med årene, men med 30 grader i solen, knap så meget vind, og så +40c i forteltet, så bliver det altså for meget for mig. Med sådan en varme så er det svært at finde på noget at lave, så dette vejr syntes jeg er perfekt.

Jeg har gennem længere tid, gerne ville ud at fiske lidt også, men det har simpelthen været alt for varmt til det, så med den nye vejrtype i den kommende uge 27, hvor vi går ind i Juli måned, så håber jeg da at jeg kan få snøren i vandet, og forhåbentlig også fange lidt fisk.

Nu må vi se hvad ugen har at byde på…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close