Campingvogn & Fortelt

Nu er det heldigvis snart ovre med de mange stankelben

Artikel foto: Forteltet

Tirsdag 25 august 2020 da jeg kom ned til min lille campingvogn, havde jeg lidt frygtet de mange stankelben i forteltet, men det så ud til at de heller ikke var så vilde med det Danske sommervejr. For det var meget få af dem, som jeg mødte, da jeg åbnede forteltet, men der skulle lige “klappes” en 5-6 stykker, der baskede forvildet rundt i forteltet, men er langt fra hvad jeg mødte sidst.

Det har nærmest været en natur-zoo denne campingsæson, hvor jeg troede jeg skulle forholde mig til et par insekter, men jeg tog da noget fejl. Først væltede det rundt med ørentviste overalt og så var det tordenfluer der kravlede overalt, og herefter var der store klamme snegle på besøg, og de sidste par uger har stankelben mere eller mindre plaget en, nu man bare ville slappe af.

Hvis jeg lige skal vende den om, så kan jeg da leve med de mange insekter, for noget jeg heldigvis ikke har set noget til denne sommer, er hvepse, eller andre stikkende/bidende dyr, og det har jeg slet ikke set noget af, ja faktisk tror jeg at jeg blot har set to hvepse på pladsen.

Det er billigt sluppet, selvom ørentvist og stankelben kan være dumme..

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close