Campingvogn & Fortelt

Nu er der endelig kommet en dato for reparation af vognen

Artikel foto: Min lille campingvogn

Nu er der langt om længe tikket en dato ind for reparation af min lille campingvogn, som nogle tyve desværre ikke kunne holde nallerne fra. De stjal mine gasflasker, og det dækker forsikringen jo ikke, men de havde også haft et eller andet i min dør, og havde prøvet at åbne den, og det dækker forsikringen naturligvis. Det endte ud med en ny lås til gaskassen, og en ny dør, da den er blevet skæv, men det hele skulle bestilles hjem fra Caravelair i Frankring, og det har jo taget lidt tid.

Men her sidst i februar måned 2020, har jeg endelig fået en tid, og nu kan den altså blive lavet, inden sæsonen starter sidst i marts / start april 2020, og det er bare fedt.

De gode minder fra sommeren 2019, dukkede hurtigt op, da jeg åbnede campingvognen i dag, og luftede lidt ud, og nu begynder man også at glæde sig til at komme afsted igen, og ikke mindst sige hej til alle ens nye og gamle bekendtskaber.

Artikel foto: Min lille vogn indefra

Nu er der blevet luftet lidt ud i campingvognen, og tørret lidt “støv” af, og så kom den der længsel altså hurtigt til en, at man er klar til at komme afsted igen, og opleve nye ting.

Jeg er ret sikker på at jeg ikke er den eneste der har det sådan..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close