Campingvogn & Fortelt

Nu er bettevognen endelig klar til at komme på græs i 2020

Artikel foto: Ny dør i campingvognen

Blot to dage efter at min lille campingvogn (bettevogn) var afleveret hos Camping-Specialisten i Funder, så kom der en besked om at den var klar til afhentning igen.

Nu kan jeg langt om længe få den forsikringssag lagt bag mig fra efterårsferien 2019, hvor en eller flere personer mente de skulle være ejer af mit gas, og på samme tid se om de kunne komme ind i min ellers, helt tomme campingvogn.

Man kan måske lidt groft sige at det var held i uheld at dette skete, for det er ikke særligt spændende af være på campingpladsen lige nu, med alt det vand der er kommet. Nu er der kommet en hel ny dør i campingvognen, og så er låsen skiftet ud i gaskassen, så nu er jeg klar på nye oplevelser.

Artikel foto: Ny lås i gasskabet

Camping-Specialisten i Funder ved Silkeborg, har bevist at de havde overblikket, på trods af, at jeg købte min vogn lige inden de skulle flytte fra Lind i Herning, og kort efter (midt i flytterodet) desværre fik denne skade, og alligevel fik de bestilt tingene hjem, flyttet vognen med til Funder, og få opgaven klaret på få dage, selvom det er i et helt nyt værksted, med en masse nye ting de skal have styr på. Og hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det service, og det kan jeg kun bekræfte at jeg har fået hos Camping-Specialisten i Funder, og kan kun varmt anbefale dette sted.

Hvad er planen så nu..? Ja, jeg har besluttet mig for lige at se tiden an, med alt der her vand der kommer for tiden, da der ikke er nogen grund til at smadre campingpladsen (pladserne) fordi vognen skal køres på plads, så det bedste er nu nok at se om der ikke kommer lidt tørvejr og luft.

Men nu kan jeg heldigvis bare se fremad, og jeg glæder mig til en ny sæson.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close