Campingvogn & Fortelt

Normalt Dansk sommervejr er tilbage med sol, blæst og regn

Artikel foto: Typisk Dansk sommervejr 2020

Så skiftede vejret for alvor i Danmark, efter nogle uger med en heftig hedebølge, og afslutningsvis en omgang regn og torden der trak indover landet af flere omgange. Det kommer ikke som en pludselig overraskelse, at vejret skiftede, for det viste vi jo allerede på forhånd, ville ske.

Det er blevet lørdag 22 august 2020, og denne formiddag er det typiske Danske sommervejr tilbage, præcis som vi kender det, med sol, regn og masser af blæst, hvor der også er nogle kraftige vindstød mellem. Det ene øjeblik så skinner solen, og det næste så regner det, og man kan sidde og se campisterne, rende frem og tilbage, for de vil jo gerne være udenfor når solen er der, men så skal de jo ind i læ igen, når der kommer en af de rigtigt mange byger, som der er denne dag.

Herunder kan du se to billeder der er taget med 3 minutters mellemrum..

Artikel foto: Solen skinner
Artikel foto: Det regner og blæser

Med bare 3 minutters mellemrum er de to billeder herover taget, inde fra campingvognen, med udsigt over Fårup Sø, og det er hvad man skal forholde sig til for tiden. Det blæser faktisk helt godt denne lørdag, og man kan ane små bølger på Fårup Sø, men alligevel er der en del både på søen, formentlig med lystfiskere der jagter den helt store aborre eller gedde, som der jo er en del af her.

Som du nok allerede har forstået, så savner jeg personligt ikke den hedebølge med de +30 grader, for så bliver der jo hurtigt 40-50 grader i forteltet, og umuligt at holde ud. Så længe det bare lufter, og bygerne er så små som de nu er, så er campingvejret, slet ikke så skidt endda..


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close