Nyheder

Netto i Jelling er god at komme i, midt i Coronakrisen 2020

Artikel foto: Netto, Jelling

Når jeg skulle handle lidt større ind, så er jeg som regel kommet i SuperBrugsen, der ligger midt inde i Jelling, men det ser ud til at det er der at allesammen, samles, også her midt i Coronakrisen der mere eller mindre “hærger” i Danmark stadigvæk.

Vi kommer jo ikke udenom at der stadig er problemer, og det stadig kan smitte, så derfor skal der jo også holdes afstand, og sprittes hænder osv. Jeg syntes der var mange biler på parkeringsområdet midt i Jelling, men de kan jo også bare have været ude at gå ved Jellinge Stenene.

Uanset hvad så havde jeg ikke lyst til at tage chancen, hvis jeg altså havde fundet mig en parkeringsplads, og derfor tog jeg valget, at køre lidt udenom byen (de har lidt ensrettede veje), og kørte om til Netto. Her har de en stor parkeringsplads, og her holdte der 3-5 biler, og havde få mennesker i butikken.

Inde i butikken var der faktisk flere ansatte, end handlende, så der var rart lige at kunne gå rundt stille og roligt og få handlet det mest vigtige ind, så man ikke “går tør” for et eller andet. SuperBrugsen er også en anelse dyrerer når man skal handle, men hvis man nu ønsker nogle specielle ting, så kan den være ret god at besøge.

Der er faktisk en del indkøbssteder i Jelling, også ude omkring i de mindre byer, men de har jo også mange turister til hverdag, men det er der jo desværre skåret lidt ned på nu.

Der er heldigvis mange muligheder, så derfor kan man vælge lidt forskelligt, i stedet for at samles en stor bunke på et sted, i sær i disse tider… Pas på hinanden derude, med afstand.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close