Campingvogn & Fortelt

Nedpakningen er i gang, sæsonen slutter 13 september

Artikel foto: Nedpakning af fortelt, og campingvogn

Tiden flyver afsted, og går næsten alt for stærkt, men når man er i godt selskab, så oplever man jo gerne dette. Min første fulde sæson, som fastligger her i 2020 er ved at være overstået, og nedpakningen af alt det man har fået samlet sammen de seneste måneder, skal pakkes ned.

Som nævnt tidligere så stopper denne sæson, søndag 13 september 2020, og her skal vognen trækkes hjem på vinter-pusle-pladsen, så den kan blive vasket, og gjort ren, inden vinteren kommer. Det var lidt vedmodigt, da jeg påbegyndte nedpakningen i forteltet, og i campingvognen tirsdag eftermiddag, for der kom minderne fra sommeren frem igen, men de er jo gode at have.

Artikel foto: Nedpakning af fortelt, og campingvogn
Artikel foto: Nedpakning af fortelt, og campingvogn

Nu er det “første” læs pakket ned og kørt hjem, og så står der lige lidt tilbage, så man kan trække de allersidste timer ud af denne sæson, inden vognen skal trækkes væk. Nu skal der bare lige findes en dag hvor der er nogenlunde tørt (og der er tid) så forteltet kan pakkes ned, uden det er vådt, og så skal mit opbyggede gulv i træ i forteltet, pakkes ind i presenning, så gulvet bliver vinter klar og kan holde frem til 2021, hvor det skal tages i brug igen, hvor min tredje fastligger sæson starter.

Der er faktisk lidt sjovt, hvor mange ting man får samlet sammen på sådan en sæson, og undrede mig over det samme tilbage i 2019, men der ændrer sig åbenbart ikke.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close