Naturoplevelser

Natur & Skov i Jelling og omegn, med mange offentlige ruter

Artikel foto: Øvre Grejs Ådal

Jelling og omegn har rigtigt meget natur og skov, hvor du frit kan gå eller cykle rundt og nyde stederne.

Sommeren 2019 bød på enkelte vandreture ved og omkring den store Fårup Sø, men desværre ikke så meget som jeg håbede, men nu var der jo en masse nye indtryk der skulle være plads til. Det som jeg ikke nåede i 2019, når jeg nu nok i 2020, men lidt kom jeg da rundt i området.

Når man bor på Fårup Sø Camping, så kan man enten tage bilen, cyklen eller bare på gå-ben, turen over på den anden side af Fårup Sø (små 1,5km) og her er en parkeringsplads, hvor man kan lave sin base, inden man ryger ud i den store og flotte natur, som naturligvis er afmærket.

Artikel foto: Øvre Grejs Ådal
Artikel foto: Øvre Grejs Ådal
Artikel foto: Øvre Grejs Ådal
Artikel foto: Øvre Grejs Ådal

Der er fem afmærkede vandreture og flere cykelruter i området, og når man går ned mod søen fra denne parkeringsplads, så kommer de første frem. Om ruterne kan være vanskelige at forstå, eller om jeg bare mangler øvelse, det ved jeg ikke, men jeg har på fornemmelsen at jeg røg af på den rute som jeg gik på, men jeg kom ned til et super lækkert område ved Fårup Sø.

En ting er helt sikkert, og det er at der er super mange timer i de forskellige ruter ved Fårup Sø, og med alle de oplevelser “lige rundt om hjørnet” så skal jeg helt sikkert tilbage.

Der skal også være noget godt fiskeri i Fårup Sø, men jeg har desværre ikke nået det endnu, selvom jeg selv mener jeg ellers fisker meget, så er tiden bare ikke den samme mere. Flere af de fiskere som jeg har mødt ved søen, fortæller der er godt gedde og aborre fiskeri.

Du kan læse meget mere om området Her (PDF)


 

Back to top button
Campisten.com
Close