Campingvogn & Fortelt

Når solen endelig er til stede i Danmark, så skal den nydes

Artikel foto: Grønt område på vej mod Fårup Sø

Jeg har haft lidt travlt med arbejdet den seneste tid, og så en kombination mellem dette og det dårlige vejr i lille Danmark, har ikke gjort mig pokkers aktiv her på siden, som du sikkert allerede har opdaget. For når så endelig det bliver godt vejr, så skal græsset jo slåes og andre ting holdes ved lige, og så syntes jeg bare ikke energien er der til at komme ud at opleve en masse nye ting.

Jeg havde en ide om at jeg skulle en masse ting her i sommeren 2020, men Covid-19 lurer stadig i baghovedet, for det virker som om at “alt er normalt igen” og Danskeren mere eller mindre “er kommet videre” men jeg holder mig altså lidt tilbage på dette område, altså med steder med rigtigt mange mennesker. Det er jo kun godt der er noget at lave, men jeg savner det at kunne tage lidt mere ud at fiske, og opleve nogle kulturelle ting, men det er altså sat lidt på stand-by, og er grunden til jeg er stille her.

Nu er dette jo heller ikke en nyhedsside hvor der skal pumpes en masse nyt på hver eneste dag, så jeg tager det stille og roligt, og en dag af gangen, og så kommer vi sikkert i gang igen, “på den anden side” men ting tager tid, også herinde, for det er jo kun ren hygge for mig.

Nu er der jo et par måneder tilbage her i 2020, med mulighed for at opleve lidt, med forhåbentlig lidt mere sol, som der har været i denne weekend, sidst i uge 29, hvor den har kigget frem i et par dage, men desværre med udsigt til mere regnvejr frem mod søndagen.

Det kan være man skal gøre sig til ekspert i oplevelser i dårligt Dansk sommervejr 🙂

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close