Campingvogn & Fortelt

Morgenkaffe med denne udsigt hver morgen er det hele værd

Artikel foto: Morgenkaffe 2020

Den her udsigt har jeg savnet hele vinteren, og gør altså af ens filterkaffe smager en anelse bedre, selvom den nu er god i forvejen. Morgenkaffe er vigtigt, og da jeg er dobbelt A-menneske, så er jeg altid tidligt oppe, og kan sidde og nyde udsigten lidt ekstra tid, og ikke mindst de mange dyr.

Jeg har indtil videre sat kaffemaskinen ind i campingvognen, da det er en smule koldt om morgenen i forteltet, og så slipper jeg også for de nu ellers harmløse ørentviste, der gerne finder vej til min kaffe, og mit dejlige lune kaffefilter. Jeg tror ikke de ørentviste er aktive endnu, men så findes der heldigvis gode råd til at få dem hjulpet ud af forteltet igen, hvor de af gode grunde finder vej til.

Artikel foto: Morgenkaffe – Udsigten om morgenen udefra

Man er helt sikker på at det ikke er sommer endnu, selvom vi i denne tid kommer op på en 15-20c, hvor den runder frostgrader om natten, og det er fordi der endnu ikke er køer på marken udenfor campingvognen, hvor du kan ane en indhegning på de indsatte artikel foto.

Artikel foto: Morgenkaffe med sø-udsigt og marker

Normalt om sommeren kommer bondemanden hver morgen med høj musik i bilen og med morgenbrød (ja morgenbrød, rundstykker og franskbrød fra en bager) til sine elskede køer, som kommer løbende for at få del af dette. Den allerførste morgen jeg sov herude i sommeren 2019, tænkte jeg.. hva satan sker der lige her, men nu syntes jeg egentlig bare at det er super hyggeligt, for campingpladsen er tæt på bondemandens hverdag, og de mange glade køer. Ja nu savner man faktisk at bondemanden kommer og kigger til sine glade køer.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close