Camping Tips

Mit opbyggede campinggulv i træ, holder stand for regnen

Artikel foto: Mit opbyggede gulv i træ

Mit opbyggede gulv i træ holder stand for regnen, og er blevet lavet rigtigt godt, som det skulle.

Min første camping sæson i 2019 bød på mange første gangs-oplevelser, og her kom jeg hurtigt frem til at jeg ville opbygge et fast gulv i træ til forteltet, og endte ud med at være en god ide. Det har været det helt perfekte gulv i forteltet, og så kostede mig under 1.000kr at lave, så det har jeg på ingen måder fortrudt, men så kom man til enden af sæsonen, og gulvet skulle overvintre på pladsen.

Mange af fastliggerne på pladsen, har delvist eller helt fjernet deres gulve, men jeg var så heldig at få lov til at lade det hele “stå” da jeg jo vender tilbage på den samme plads her i 2020, og derfor skulle det pakkes godt ind, så det kunne modstå vind og vejr, og det bliver testet igennem.

Jeg må erkende at jeg blev noget bekymret efter alt det vand vi har fået, og har flere gange været en tur omkring campingpladsen, for lige at kigge til gulvet. Senest jeg var forbi, var her i starten af uge 9, efter der var kommet rigtigt meget vand i Fårup Sø, og nu ligger min plads jo på det højeste punkt, og endda en del (mange) meter over vandspejlet af Fårup Sø.

Men man ved at der er kommet meget regn, når der også er meget mudret og pladret på det højeste punkt, og man kunne se der havde været vand forbi min plads, hvor jeg jo nærmest ligger i en “smørklat” da min vogn kun er kvart størrelse af de andre.

Artikel foto: Mit opbyggede gulv i forteltet

Der hvor vognen holdte “bag ved” gulvet, var der rigtigt meget blødt, og her kunne man stå i sine støvler, og se blankt vand trænge “op” af jorden, der er godt mættet. Her får man bestemt ikke placeret en campingvogn de næste par dage, og jeg er begyndt at tænke på om det overhovedet kan lade sig gøre her om omkring fem uger, hvor den nye sæson åbner, 27 marts 2020.

Altså selve pladsen er grøn og flot, men man skal ikke tage fejl af det meget vand der er kommet, og det kan hurtigt blive et stort mudderhul, med vogne og biler, der kører fast.

Pladschefen har ikke set noget i den retning her før, i de 17år de har haft pladsen, men han vil heller ikke male fanden på væggen, og håber der kan komme lidt luft inden da.

Back to top button
Campisten.com
Close