Campingvogn & Fortelt

Meget flot morgen med udsigt over en vindstille Fårup Sø

Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø, 9-6-2020

Tidligt tirsdag morgen 9 juni 2020, var det som et kigge på et maleri, udover Fårup Sø. Det var virkelig flot, og helt vindstille, som du sikkert kan fornemme på billederne her i artiklen. Der var helt stille overalt, og kun enkelte fugle der kvidrede, og end ikke køerne gad at gå rundt.

Det er stunder som dette jeg nyder her på campingpladsen, specielt i hverdagene, hvor der er ganske få oppe, så man føler at man har det hele for sig selv. Ja kaffen smager faktisk en anelse bedre, med sådan en udsigt her på campingpladsen, og så er det også sundt for sjælen.

Herunder kan du se lidt flere billeder fra denne morgen..

Artikel foto: Køerne slapper af, 9-6-2020
Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø, 9-6-2020
Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø, 9-6-2020
Artikel foto: Udsigt over vindstille Fårup Sø, 9-6-2020

Der var lige sol 1-2 timer denne morgen, og så trak de sorte skyer desværre indover pladsen, som man kan ane ude i horisonten. Solen har trods alt kigget lidt frem igen i løbet af dagen, men jeg syntes ikke der har været koldt, men nødvendigt at have en ekstra tynd trøje på.

Mon ikke der kommer mange flere af de her stunder, gennem sommeren.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close