Nyheder

Medbring hængelås og erklær kærligheden på Munkebjerg

Artikel foto: Hængelås hjerte, Munkebjerg Hotel

Hvis du besøger Vejle, så kan du af flere gode grunde tage ud omkring Munkebjerg, der ligger helt oppe på toppen, med udsigt over Vejle Fjord

Midt inde i Munkebjerg skoven, der finder man Casino Munkebjerg, og Munkebjerg Hotel, og her kan man få sig en masse godt at spise, eller opleve den skønne natur, der er meget af i dette område. Der er rigtigt mange spændende ting at fremhæve på Munkebjerg Hotel, men jeg syntes at man skulle starter ud med det lidt oversete Golfmuseum der befinder sig i deres kælder.

Artikel foto: Hængelåse, Munkebjerg Hotel

Men du kan også erklære din kærlighed til din partner, hvis du/i tager en eller to hængelåse med på Munkebjerg, da man kan forevige den på hjerterne, som du kan se på artikel foto.

Artikel foto: Hjerter med hængelåse

Der er plads til mange flere, og hvis du har glemt hængelåsen, så kan de købes på hotellet.

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close