Campingvogn & Fortelt

Masser af regn, torden og enkelte lyn på campingpladsen

Artikel foto: Kedelig start på weekenden

Fredag middag 28 august 2020 havde jeg besluttet mig for at trille ned på campingpladsen, for at nyde lidt af de få weekendender, der nu var tilbage af denne sæson, men også lidt tørvejr inden det skulle starte med at regne igen ud på eftermiddagen. Men næsten allerede da jeg havde sat mig i bilen og var kørt mod Jelling, så begyndte det at regne, men det var heldigvis små byger.

Vi nåede lige at få et par timer udenfor forteltet, og kunne nyde et par kolde øl, og herefter blev jeg lidt gammel-træt og måtte have mig en lille lur, inden der skulle spises aftensmad. Jeg vågnede efter en god lur, omkring klokken 18:;30, og så begyndte det eller bare at regne.

Artikel foto: Regnvejr indover Jelling.. Foto: DMI

Nu har det regnet kraftigt i over en time, tordnet og lynet lidt, altså ikke noget voldsomt, men vand er der altså kommet så rigeligt af på de her kanter. Her midt i jeg sidder og skriver, så tordner det kraftigt ind mod vejle, og man kan mærke bordet ryste lidt, når det buldrer, men ingen lyn.

Det er nu ellers top hyggeligt at sidde her i forteltet, med omkring 20 grader (let varme på) og LED Lampen der gør sit arbejde fra teltstangen, så jeg kan se hvad jeg skriver. Altså jeg savner ikke hedebølgen, men lidt let sol og en 25 grader, ville ikke være forkert, men regnen er nu også hyggelig.

Nu må vi se hvor meget regn der kommer på de her kanter, i denne omgang, men indtil videre, så er der altså kommet en del mm her i Vejle/Jelling området, og det ser ikke ud til at stoppe lige med det samme, men jeg skal jo heller ikke nogen steder, udover at hygge i forteltet.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close