Naturoplevelser

Mange spændende ting at opleve og meget flot natur

Artikel foto: Rapsmarker april 2020

Danmark har virkelig mange spændende ting at byde på, og rigtigt mange ting man kan opleve.

Denne weekend har jeg været ude at kigge mig lidt omkring i området, men jeg er lidt i tvivl om, hvor langt gæster normalt har lyst til at komme omkring når de besøger en campingplads.

Jeg har været en tur rundt i en radius af omkring 20-25km fra Jelling, og her er der virkeligt meget spændende at opleve. Men jeg har ikke tænkt mig helt om, for meget har jo også lukket i denne Corona-tid, og er vel bare en helt normal tanketorsk, for det plejer jo at have åbent på denne tid af året. Men jeg har også ramt ind i nogle steder som rent faktisk havde åbent, men hvor jeg simpelthen fravalgte stederne, da der har været super mange mennesker samlet på et sted, på trods af man ikke må være mere end 10 personer, og dette har gentaget sig et par dage i træk.

Artikel foto: Rapsmarker april 2020

Nogle er åbenbart mere ligeglade end andre, og tager ikke Coronavirus Covid-19 alvorligt, men det var ikke noget som jeg skulle nyde noget af. Det har været godt vejr, og jeg har oplevet det flere steder fredag, lørdag og søndag, så nu giver jeg det lige en chance mere i hverdagene, og så kommer der jo også regn i den kommende uge (juuhuuu) hvilken formentlig sætter en dæmper på dette.

Jeg har fået lavet mig en liste med ting jeg gerne vil opleve, og noget af det har åbent, mens jeg må vente på de andre kommer med, når regeringen åbner mere op for Danmark. Jeg vil prøve at bevæge mig lidt mere omkring, og naturligvis også kigge på noget af det lokale, men prøve at sprede det hele lidt, og så kan du som normalt læse med herinde, og måske du vil opleve det samme, bagefter.


 

Back to top button
Campisten.com
Close