Nyheder

Mange Danskere fortsætter med at campere i uge 31, 2020

Artikel foto: Campisten.com

Camping bliver større og større i Danmark, og flere camperer længere end industriferien, uanset vejret.

Selvom den store Danske industriferie for længst er overstået, og vi lige nu skriver uge 31, så fortsætter mange Danskere, og udlændinge med at besøge de Danske campingpladser. Mange Danskere er faktisk blevet så glade for campinglivet, enten i telte, campingvogne eller i hytterne man kan leje sig til på mange af landets campingpladser, og det vil de fortsat indtil sæsonen er ovre.

Det at være Campist er slet ikke så slemt endda mere, og mange ser også helt anderledes på det nu, efter de har været tvunget til at holde ferie i Danmark, grundet coronakrisen, og jeg er sikker på at dette vil fortsætte mange år frem, for det er også fedt at holde ferie i Danmark.

Der er så mange ting at opleve i Danmark, ja jeg havde selv en masse planer om kulturoplevelser, men det er desværre blevet langt færre end, hvad jeg havde regnet med, og her er det blandt andet på grundt af covid-19, for det har helt naturligt sat en dæmper på det, for mit vedkommende.

Men lidt har vi da fået oplevet, hvor årets “bedste” oplevelse, eller den som der fangede mig mest, var besøget på Bindeballe Købmandsgård, for det var en rejse tilbage i tiden. Hvorimod man nok skal være en anelse mere kunstinteresseret end jeg er, når man besøger Robert Jacobsen & Jean Clareboudt Landskabsskulptur i Tørskind Grusgrav, for det kunne jeg altså ikke “regne ud”, og at det skulle ligne det som de skrev på de opsatte tavler, men vi kan jo ikke alle “have det i os”…

Der er faktisk også mange flere direkte lokale ting jeg ikke har fået oplevet i Jelling og omegn, men bevares, det skal jeg nu nok nå en dag, ude i fremtiden.

Det fede er nu bare at Danskerne har taget campinglivet til sig igen..

Back to top button
Campisten.com
Close