Campingvogn & Fortelt

Man behøver slet ikke en kæmpe stor campingvogn

Artikel foto: Campingvognen indefra

Dengang jeg begyndte at kigge efter min første campingvogn, tænkte jeg bare “lille og let” i stedet for stor og masser af luksus. Nu er der jo også kun mig, som skal “slåsse” med pladsen, men den fine lille Caravelair som jeg støvede op, kan måske godt have to voksne og et barn, men det er også max. Efter min første sæson her i 2019, så kunne jeg hurtigt se at mange også havde den der tendens med at det skulle være større, størst, og gerne det nyeste af det nye, men det er der slet ingen grund til.

Artikel foto: Campingvognen indefra

Udover mine to siddepladser bagerst i vognen, der også kan blive til en soveplads, så har jeg et fint lille køkken med vask og to gasblus. Vasken fik jeg aldrig brugt, ej heller vandet, for det var let at hente lige udenfor teltet, og så skulle man kun gå omkring 50 meter til opvask. Gasblussene fik jeg derimod brugt en del, da jeg lavede diverse lette dåseretter, og det er altså rart at have, når det er lidt overkill at tænde en gril op, for et par pølser. Der er også et fint køleskab i vognen, som man lige kan se hjørnet af på billedet herover, så det fungerer jo ganske fint, og så har man jo også forteltet.

Artikel foto: Campingvognen indefra

Den modsatte ende (forreste del) har en lækker dobbeltseng, og den er altså rar at have, nu man kun er en person, for så kan man rigtigt mænge sig. Jeg savner faktisk ikke bordet med sidepladserne i hver side, som man ofte ser i campingvognene i dag, og der skal pakkes ned hver aften, inden man skal sove. Det virker godt for mig, og så behøver jeg jo slet ikke mere.

Der er jo næsten lige så meget plads i forteltet, så det mangler jeg bestemt ikke.

Så hvis du skal ud og kigge på en campingvogn, så behøver det slet ikke være nyt og kæmpe stort, for man behøver altså slet ikke alt den luksus for at være på camping. Hvis man virkelig ikke kan undvære alt den luksus, så kan man jo bare tage på hotel, men så går man jo også glip af alle de gode oplevelser man nu får med, når man er på en campingplads, omgivet at mange mennesker..

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close