Campingvogn & Fortelt

Mærkeligt sommervejr i juli, med sol, regn og meget blæst

Artikel foto: Vognen, 12-7-2020

Man sidder lidt og tænker, hvor pokker sommeren bliver af her i Danmark, for det er kun få øjeblikke at man ser solen i de her dage, og ellers er det regnbyger der truer. Denne søndag 12 juli 2020 hvor der kommer en masse nye campister til på pladsen, er solen desværre forsvundet igen, og overtaget af en god vind, og masser af kvikke regnbyger, der dog sætter humøret lidt ned.

På trods af de mange og lidt kedelige regnbyger, så er der faktisk en god stemning på campingpladsen, hvor man godt kan fornemme at de besøgende er hoppet i ferie mode, og tager det, som det kommer. Men nu lover de heldigvis bedre vejr igen i den kommende uge, og så kan vi måske være så heldige at komme ud og nyde kaffen, i stedet for at skulle sidde inde i vognen hver morgen, og tænke os til det gode vejr, som vi er heldige at opleve i lille Danmark om sommeren.

Artikel foto: Indefra vognen 12-7-2020

Jeg fik at vide at der ville komme en masse nye campister i denne weekend, men det er først denne søndag 12 juli 2020 er de begynder at komme, men kan jo være det er skiftedag. Der er ikke super mange heroppe på toppen, men roen er nu også rar, selvom nye bekendtskaber også er sjovt, men mon ikke der kommer mange flere de kommende par dage, hvor ferien rigtigt starter.

Nu må vi se….


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close