Campingvogn & Fortelt

Lørdagens skybrud udeblev, men så fik vi rigeligt søndag

Artikel foto: Regnvejr søndag 28-6-2020

Der var lagt op til det helt store uvejr lørdag 27 juni 2020, men vi fik faktisk kun et par dråber her på campingpladsen, og undrede os lidt over hvordan det kunne suse forbi, når DMI´s radar viste at det ville stå ned i et her i vores område, så det må være kommet lokalt.

Vi havde faktisk en hæderlig lørdag, men ok varme, men heldigvis ikke alt for varmt, men om søndagen, der kom der så regn og endda i større mængder på kort tid, der måske kan komme med i skybrud kategorien. Der kom faktisk så meget vand på så kort tid, at der stod blankt vand i græsset, også selvom der er meget mos, og når der gør det, så kommer der altså meget regn.

Artikel foto: Blankt vand i græsset, 28-6-2020

Der er måske lidt svært at se på billedet herover, men man kan ane der er vandt i hvert fald, og man kunne lige så godt gå i bare tæer, for alt ville blive vådt et part timer efter. Det varede ikke pokkers længe og ud på eftermiddagen, så kom solen endda også frem, ligesom denne mandag, men det lufter en del og er også lidt skyer, men alligevel nok til at lave 30c i forteltet.

Artikel foto: Kraftig regn søndag 28-6-2020

Det var et lidt kedeligt vejr og afrejse vejr for dem som havde haft en forårs sæsonplads, da mange af dem smuttede videre ud i Danmark, netop denne søndag. Nu må vi se hvad uge 27 har at både på, hvor vi hopper ind i Juli måned 2020, og mon ikke sommeren kommer tilbage.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close