Campingvogn & Fortelt

Lige på kanten af en troppenat, frem mod fredag 26-6-2020

Artikel foto: Campingvognen indefra

Der er lidt forskel på hvor man ligger på vores campingplads, hvor jeg er lige nu, for nogle får lidt mere vind, mens andre ikke får. Jeg har også fundet ud af, at min vogn faktisk er rigtigt godt isoleret og dermed er det heller ikke så varmt om natten, for bare 3-4 vogne længere fra mig, der har de stort set alle vinduerne åbne med 21c i vognen, mens jeg har alt lukket ned, og kun en 13-15c.

Det er lidt underligt at tænke på, men det er altså sådan det er, og dermed har jeg ikke oplevet en tropenat i min vogn endnu. Forteltet er en helt anden snak, for det er jo som en bageovn, hvor varmen stiger hurtigt, lige så snart solen får fat, og her mens jeg skriver dette, kort før 11:00 så er der herlige 41c i forteltet, så man kan bestemt mærke at man lever, skal jeg hilse at sige 🙂

Torsdag 25 juni 2020 var som nævnt tidligere årets hidtil varmeste dag, og naturligvis den dag jeg lige havde valgt at slå græsset her ved campingvognen, men denne fredag 26 juni 2020 skulle faktisk gå hen og slå denne rekord og blive endnu varmere.. Og det ER varmt!!

Jeg syntes det er lidt svært at finde på noget at lave i denne varme, udvover at sidde under parasollen og drikke masser af vand, for man kan jo knap nok bevæge sig, uden at svede. Lørdag skriver DMI så at der er risiko for regm, lyn og torden her Jylland, også med mulighed for skybrud, og det kunne da være rart at “få skiftet luften ud” eller hvad man siger, for puha det er varmt…

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close