Nyheder

Kunderne er gode til at holde afstand i SuperBrugsen også

Artikel foto: Super Brugsen i Jelling

Her forleden dag skrev jeg at Netto i Jelling var en god mulighed at benytte sig af hvis man skulle handle ind, nu der er denne Coronavirus i Danmark, og det mener jeg stadigvæk.

Men der var super mange biler på parkeringspladsen midt i byen hvor Super Brugsen også har hjemme, og nu har jeg været derinde et par gange, og det er altså ikke kun der, at alle er.

Artikel foto: Hold afstand.. Super Brugsen, Jelling

Nu er det jo centrum, og der er også banken, og mange andre ting lige i nærheden, så man kan altså roligt handle ind her også, og de er super gode til at holde afstand også, så det er faktisk helt fint.

Når man skal bruge lidt specielle ting, (kartoffelkniv, saks, og skraldeposer med snor) så er Super Brugsen som tidligere nævnt god, og de havde også de par ekstra ting jeg lige skulle have denne fredag, og så slipper man jo for at jagte land og rige rundt, efter tingene.

Der er faktisk endnu flere indkøbsmuligheder i Jelling, jeg mener at kunne husk der er 3-4 større steder i selve byen, så det er ikke det man lige står og mangler. Men ude omkring i de mindre byer, der finder man faktisk også indkøbssteder, og der er da altid hyggeligt at besøge, og ikke mindst støtte op om, så vidt muligt. De er jo med til at holde Danmark i gang, så det bør man gøre fra tid til anden.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close