Campingvogn & Fortelt

Kun en ud af tre naboer tilbage på Fårup Sø Camping 2020

Artikel foto: En ud af tre naboer tilbage

Så lykkedes det mig endelig at komme ned på Fårup Sø Camping denne lørdag 12 september 2020, efter en hektisk uge med masser af arbejde, og uden at jeg desværre kunne slippe afsted. Til min store ærgrelse så nåede jeg desværre ikke at sige “farvel” og på gensyn til min nabo og min genbo, som jeg ellers har snakket rigtigt meget med denne sommer 2020 her på campingpladsen.

Artikel foto: Nabo til venstre er væk
Artikel foto: Genbo til højre er væk

Det ene hold var smuttet, og det andet var lige kørt da jeg ankom på pladsen denne lørdag, så det var jeg sgu lidt ked af, men vi må håbe at jeg render på dem igen i 2021. Der var en nabo til højre for min vogn tilbage, og hun gik og pakkede sammen, da jeg ankom, og smutter hjem sidst på dagen denne lørdag, og får vist nok pakket forteltet sammen mandag eftermiddag.

Der er allerede rigtigt mange væk, men det er jo også i morgen søndag 13 september 2020 at denne sæson slutter her på Fårup Sø Camping, og jeg syntes godt nok tiden er fløjet afsted. Pladsen er booket til 2021 sæsonen, så det er i hvert fald på plads, nu skal vi bare over vinteren.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close