Campingvogn & Fortelt

Kragerne vogter nysgerrigt over køerne på marken ved Fårup Sø

Artikel foto: Krage holder øje med køerne

Det er sjovt at se kragerne sidde på pælene til køernes indhegning om aftenen, for det ser nærmest ud som om at de nysgerrigt holder øje med køerne på marken, eller måske også mig. Kragen er jo nysgerrig, og ikke pokkers bange af sig, så man kan komme helt tæt på dem.

Både kragerne og køerne er nysgerrige “med afstand” men det virker som om, at jo mere man kommer her, jo mere rolige bliver de, altså køerne i hvert fald, for jeg kan ikke lige se om det er de samme krager der vender tilbage, men man kan da have en fornemmelse af, at det er.

Artikel foto: Køer på marken ved Fårup Sø
Artikel foto: Krage på indhegningspæl
Artikel foto: Nysgerrig ko
Artikel foto: Krage holder øje over marken

De seneste par dage har der ellers været rigtigt mange harer på marken, men når man sidder og venter med kameraret, så er de sjovt nok ikke til stede. De søde haremisser er kommet ret tæt på her ved campingvognen, men jeg tror det bare er store, legesyge unger..hvem ved.

Der er rigtigt mange dyr, her ved Fårup Sø, så man ser hele tiden noget nyt, og ikke mindst lærer noget nyt, som forleden da der pludselig sad en fiskehejre i træerne, og naboen fik fortalt at de faktisk yngler her, ja se det viste jeg altså ikke, og fandt det komisk at en fugl med så lange stænger (ben) faktisk har rede i et træ. Jeg troede faktisk først det var gas, men det er altså rigtigt nok 🙂

Man lærer hele livet…


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close