Nyheder

Kraftigt vejrskifte i dele af Danmark, med regn 27-6-2020

Artikel foto: Skumle skyer, truer med regn

Endelig er der mange som siger denne lørdag 27 juni 2020, for her kom der et vejrskifte, der lige tog toppen af varmen af, for det har virkelig været varmt i lille Danmark med hedebølge og tropenætter (hos nogle). Det har efter min mening været alt for varmt, og er glad for at der kommer lidt regn, og måske torden indover landet, så luften lige bliver renset lidt, som man jo siger.

Denne lørdag eftermiddag trak der nogle ret flotte skyer rundt ved med Jelling kanten, da jeg var ude og trille en lille tur, og nu har der lige været en lille regnbyge på campingpladsen, dog uden lyn og torden. Vi har da hørt det har bulret lidt i det fjerne, men ikke det helt vilde (endnu).

Artikel foto: Regnvejr på pladsen, 27-6-2020

Nu er regnen jo også lige startet, og man se der er mere på vej hertil, og måske også lidt kraftigere, men man sidder jo i tørvejr og kan nyde lyden af regnen på forteltet.

Vi må se om det bliver værre endnu, men så må det da gerne vente til i aften, for så er lynene jo noget pænere at kigge på, selvom man skal huske at have respekt for det.

Det er i hvert fald slet ikke så lummervarmt mere.. heldigvis 🙂


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close